16 dagen kampeerreis Kenia

Geen land in Afrika is qua landschap zo divers als Kenia. Het is Afrika in een notendop en ongetwijfeld de beste safaribestemming op dit continent. De uitgestrekte savannes van Masai Mara, de halfwoestijn van het Samburureservaat, de hellingen van Mount Kenya en de meren Baringo en Naivasha zijn het habitat voor veel dieren en bijzondere vogels.

Extra informatie: 16 dagen kampeerreis Kenia

Als een safari in Afrika hoog op je ‘bucketlist’ staat dan ben je in Kenia op de goede plek. Er is namelijk geen beter land in Afrika dan Kenia om de Big Five te spotten. De prachtige natuur van het land beleef je het beste door te kamperen midden in de wildparken. Tijdens deze kampeerreis doorkruisen we met onze safaritruck de wildparken Samburu, Naivasha en Masai Mara. Per boot verkennen we het Baringomeer en we staan ook te voet oog in oog met wild. Aan het einde van de reis kun je aan de Indische oceaan, in een comfortabele lodge pal aan het strand, ontspannen.

Bekijk de prijzen en vertrekdata op: Djoser rondreizen
 

Djoser - rondreizen Kenia

Deze vakantie wordt aangeboden door Djoser reizen

Deze organisatie biedt fantastische (groeps)rondreizen aan welke geschikt zijn voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan bijvoorbeeld alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Uiteraard bieden ze naast de rondreizen in Kenia nog veel meer reizen aan naar vele bestemmingen wereldwijd.

Tip – Djoser brengt 3 brochures uit: vraag de brochures hier gratis aan
• Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd.
• Djoser wandel & fiets; groepswandel- & fietsreizen wereldwijd.
• Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis.

Bekijk alle rondreizen op de website van Djoser
 

 

Djoser is natuurijk niet de enige aanbieder van fantastiche rondreizen. Alle vakantietips heeft de beste rondreis aanbieders op een rij gezet. Bekijk onze tips op: Aanbieders van rondreizen