Busreis Historisch Krakau – Polen

Boek goedkoop de Busreis Historisch Krakau naar Polen in 2021. Tijdens deze stedentrip ondekt u Krakau in het zuiden van Polen. Volgens velen is Krakau een van de mooiste steden van Europa. De stad is zeer bezienswaardig en biedt voor een ieder wat wils. ‘Hier vindt men alles wat het hart begeert’, schreef een 16e eeuwse reiziger over de koningsstad Krakau. Na het bezoek aan deze stad zult u dit zeker beamen! Gaat u mee met deze geweldige reis?U verblijft in hotel Wyspianski, middenin het centrum van Krakau!

Het hart van Krakau is de Rynek Glówny, een van de grootste marktpleinen van Europa. Aan elke zijde komen drie straten bij de markt samen welke leiden naar de stadsmuur. Aan de rand van het marktplein staat de bekende Mariakerk. Op het plein staan diverse gebouwen in verschillende stijlen waaronder de Raadhuistoren en de Lakenhal en onder dit plein zijn diverse ‘kelderbars’ gevestigd. In het centrum van de stad vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek.

De omgeving van Krakau leent zich uitstekend voor het maken van mooie dagtochten. Zo gaan we naar de wereldberoemde zoutmijnen van Wieliczka, Schindlers fabriek en kunt u mee naar het voormalige concentratiekamp Auschwitz. Een afwisselende reis naar het zuiden van Polen!Waarom de busreis Krakau bij Oad boeken? – U verblijft in een uitstekend hotel middenin het centrum van Krakau- Excursies Wieliczka en Auschwitz zijn zeer voordelig bij te boeken- Mogelijkheid tot bezoek Schindlers Factory, bekend van Schindler’s List- Elke dag is ontbijt en diner inbegrepen – Inclusief Folkloreshow en diner in lokaal restaurant

Lees alles over deze busreis op: OAD – Busreis Historisch Krakau
 

Aanbieding Busreis Historisch Krakau - Busreizen OAD 2021

Aanbieder Busreis Historisch Krakau in 2021

Je boekt de Busreis Historisch Krakau voor 2021 goedkoop bij de reisorganisatie Oad. Deze busvakantie aanbider neemt je mee op de mooiste busreizen met hoge kwaliteit, adembenemende routes, prachtige hotels, heerlijke diners en bijzondere excursies. Ze bieden alleen het allerbeste met een uitstekende service. De eigen bussen voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsstandaarden. De vertrouwde chauffeurs en reisleiders hebben een schat aan kennis en ervaring en nemen de klanten graag mee naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oost-Europa, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, IJsland, Spanje, Portugal en Griekenland. Of het nu om een stedentrip, actieve reis, rondreis of vertrouwde excursiereis gaat; als de klanten optimaal van hun vakantie genieten, zijn ze bij Oad pas tevreden.

Bekijk alle reizen op: OAD busreizen 2021
 

Excursiereizen van Slangen reizen in 2021

Tip: Goedkope reizen van OAD in 2021 naar Disneyland® Paris
Ontdek het Magische Koninkrijk niet eens zo heel ver hier vandaan. De klassieke helden en heldinnen van Disney komen tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren. Klanten kunnen zelf naar Disneyland Paris rijden, maar met de unieke Oad Kidsbus begint de magie zelfs al in Nederland. Prinsen en prinsesjes spelen met een hostess onderin de dubbeldekker, terwijl de volwassenen bovenin genieten van een ontspannen reis. Oad biedt dagtochten en arrangementen vanaf twee dagen waarbij ook een bezoek aan de wereldstad Parijs mogelijk is. Voor de overnachting(en) heeft de klant keuze uit diverse hotels, appartementen en campings.

Bekijk de aanbiedingen op: OAD Disneyland Parijs 2021

 

De Jong intra vakanties 2021

Meer voordelige aanbieders van busreizen in 2021

De Jong Intra busreis boeken 2021 – Al bijna 50 jaar organiseert de Jong Intra Vakanties meerdaagse busreizen. Wij kennen de mooiste plekken, de snelste routes en de beste hotels. We nemen u graag mee naar de unieke plekjes in Europa. Wat dacht u bijvoorbeeld van Wenen, Berlijn of Krakau? Een rit met de Glacier Express door Zwitserland of een bezoek aan de Pyreneeën? Of maakt u liever een rondreis door bijvoorbeeld Andalusië, Toscane, Ierland of Griekenland? En er is nog veel meer…

Kras busreizen 2021 – Stap in en laat je brengen naar de mooiste plekjes tijdens een busreis van KRAS in 2021. Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden, hoe fijn is dat! KRAS is al jaren dé busvakantie-specialist bij uitstek. Daarnaast hebben de meeste busreizen een 100% vertrekgarantie. Een deskundige chauffeur brengt je niet alleen van A naar B, maar is ook reisleider én gastheer.

TUI busvakanties 2021 – Je hoeft geen route uit te stippelen, krijgt geen ruzie over een gemiste afslag en zit niet uren achter het stuur… Nee, twee ervaren chauffeur zetten je af in de buurt van jouw camping, hotel of appartement terwijl je in een comfortabele royal class stoel geniet van een film. Je komt uitgerust aan en begint vrolijk aan jouw vakantie. De meeste bussen vertrekken vrijdagmiddag uit Nederland en komen zaterdag in de loop van de dag aan in Spanje, Oostenrijk, Italië of Kroatië. Zo heb je eigenlijk een extra dag vakantie.