Camping De Boÿse – Jura

Boek Camping De Boÿse in de plaats Champagnole voor een geweldige kampeervakantie in Jura in Frankrijk. De licht glooiende, parkachtige camping ligt aan de rand van de stad. De standplaatsen bevinden zich op enkele terrassen met veel privacy en zijn deels omgeven door lage heggen. Verschillende hoge bomen zorgen voor schaduw op het terrein. Er zijn een zwembad, een speeltuin en mogelijkheden voor kanotochten. Het water is geschikt voor het bouwen van dammetjes.

Bekijk de beschikbaar en prijzen van deze camping op: ANWBcamping – Camping De Boÿse
 

Boek Camping De Boÿse - Jura bij ANWB Camping – meer dan 9000 campings in 27 landen

Boek Camping De Boÿse – Jura bij Anwbcamping

Deze reisorganisatie is dé allround aanbieder van campings in Europa. Ze bieden een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Kortom fantastiche en goedkope op de mooiste bestemmingen waaronder Camping De Boÿse in Frankrijk in de regio Jura.

Via deze organisatie zijn bijna 2100 campings in 27 landen te bekijken en te boeken. Ze zijn onderverdeeld in onder meer de categorieën topcampings, gezinscampings, glamping, Campings voor onderweg en campings aan zee. Wat ook nog handig is zijn de vele reviews welke te lezen zijn over de campings. Wie kan jou nu beter vertellen over “hoe het was” op de camping dan vorige gasten.

Alle campings vind je op de website Anwbcamping

 

ANWB camping is natuurijk niet de enige aanbieder van campings en kampeervakanties. Alle vakantietips heeft de beste campings en campingaanbieders op een rij gezet. Bekijk onze tips op: Kamperen vakantietips