Camping Village International St. Michael – Pisa

Boek Camping Village International St. Michael in de plaats Pisa voor een geweldige kampeervakantie in Pisa in Italië. De camping ligt in het Nationaal Park Migliarino. De door heggen afgebakende staanplaatsen op het langgerekte terrein hebben beschutting van hoge loof- en pijnbomen. De camping ligt aan de weg naar het zandstrand van Tirrenia. Vanaf de camping rijdt een pendelbusje naar het eigen strand, ook in het laagseizoen. In de omgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Het Nationaal Park Massaciuccoli ligt dichtbij.

Bekijk de beschikbaar en prijzen van deze camping op: ANWBcamping – Camping Village International St. Michael
 

Boek Camping Village International St. Michael - Pisa bij ANWB Camping – meer dan 9000 campings in 27 landen

Boek Camping Village International St. Michael – Pisa bij Anwbcamping

Deze reisorganisatie is dé allround aanbieder van campings in Europa. Ze bieden een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Kortom fantastiche en goedkope op de mooiste bestemmingen waaronder Camping Village International St. Michael in Italië in de regio Pisa.

Via deze organisatie zijn bijna 2100 campings in 27 landen te bekijken en te boeken. Ze zijn onderverdeeld in onder meer de categorieën topcampings, gezinscampings, glamping, Campings voor onderweg en campings aan zee. Wat ook nog handig is zijn de vele reviews welke te lezen zijn over de campings. Wie kan jou nu beter vertellen over “hoe het was” op de camping dan vorige gasten.

Alle campings vind je op de website Anwbcamping

 

ANWB camping is natuurijk niet de enige aanbieder van campings en kampeervakanties. Alle vakantietips heeft de beste campings en campingaanbieders op een rij gezet. Bekijk onze tips op: Kamperen vakantietips