Eliza was here – Vroegboekkorting 2019

In alle rust genieten én toch een unieke vakantie? Laat uw bezoekers met gezinnen dan linksaf slaan! Bij Eliza’s adresjes viert men samen vakantie op een bijzondere en toch kindvriendelijk locatie. Ouders duiken zelf in een boek terwijl de kids in het veilige zwembad plonsen. Vaak is er een speeltuintje of worden er leuke uitstapjes georganiseerd door de lieve eigenaren.

Ook kan men een babybedje en –stoel huren, zodat dat niet zelf als bagage meegenomen hoeft te worden. Voor de huurauto kan iedereen een kinderstoeltje reserveren. Hebben je al zin om te vertrekken? Wacht niet te lang met boeken. Deze unieke vakantiehuizen zijn namelijk snel vol!

Met de code EZ19_GEZIN50 ontvang je nu € 50,- korting op een gezinsvakantie*.
* Geldig op een vliegvakantie bij Eliza was here met meereizende kinderen onder de 18 jaar. Boek voor 11 februari 2019 en met een vertrekdatum voor 31 oktober 2019. Deze korting is eenmalig te gebruiken, niet geldig in combinatie met andere promoties, niet geldig op reeds gemaakte boekingen en niet inwisselbaar voor contanten.

De actie in het kort: Eliza was here – Vroegboekkorting 2019

Actie: € 50,- korting op een gezinsvakantie
Kortingscode: EZ19_GEZIN50
Geldigheid: Tot en met 10-02-2019

Bekijk de vakanties met korting op Eliza was here – vakanties met vroegboekkorting
 

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Informatie over Eliza was here

Eliza was here is aanbieder van vakanties en zonvakanties rond het Middellands Zeegebied. De bestemmingen zijn Italië, Griekenland, Cyprus en Portugal. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.