Fiemme Village – Trento

Boek Fiemme Village in de plaats Bellamonte voor een geweldige kampeervakantie in Trento in Italië. Frisse nachten zijn niet ondenkbaar op dit hoog gelegen kampeerterrein. De standplaatsen op de glooiende camping hebben enige beschutting van bomen. Een groot deel van de staanplaatsen kijkt uit op de Dolomieten. Net buiten de camping bevinden zich een gemeentelijke speeltuin, een tennisbaan, een voetbalveld en een sportveld. De plaatselijke bevolking maakt hiervan ook gebruik.

Bekijk de beschikbaar en prijzen van deze camping op: ANWBcamping – Fiemme Village
 

Boek Fiemme Village - Trento bij ANWB Camping – meer dan 9000 campings in 27 landen

Boek Fiemme Village – Trento bij Anwbcamping

Deze reisorganisatie is dé allround aanbieder van campings in Europa. Ze bieden een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Kortom fantastiche en goedkope op de mooiste bestemmingen waaronder Fiemme Village in Italië in de regio Trento.

Via deze organisatie zijn bijna 2100 campings in 27 landen te bekijken en te boeken. Ze zijn onderverdeeld in onder meer de categorieën topcampings, gezinscampings, glamping, Campings voor onderweg en campings aan zee. Wat ook nog handig is zijn de vele reviews welke te lezen zijn over de campings. Wie kan jou nu beter vertellen over “hoe het was” op de camping dan vorige gasten.

Alle campings vind je op de website Anwbcamping

 

ANWB camping is natuurijk niet de enige aanbieder van campings en kampeervakanties. Alle vakantietips heeft de beste campings en campingaanbieders op een rij gezet. Bekijk onze tips op: Kamperen vakantietips