Fietsvakanties 2020

Fietsvakanties 2020 – Alle Vakantietips – Wil je een fantastische fietsvakantie voor je vakantie in 2020 boeken? Een uitstekende keus. Voor jouw gemak hebben we een aantal uitstekende fietsvakantie aanbieders geselecteerd welke allemaal een fantastisch aanbod hebben van fietsvakanties in 2020. Zoek en boek gemakkelijk online jouw ideale vakantie om te fietsen. Veel plezier met het uitzoeken alvast veel fietsplezier gewenst.
 

aanbiedingen fietsvakanties 2020

Aktiva Tours fietsvakanties 2020

Deze organisatie behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen, ook voor je fietsvakantie in 2020.

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Bekijk alle reizen op: Aktiva tours 2020
 

SNP Fietsvakanties

SNP fietsreizen in 2020

Met reizen over de hele wereld is SNP dé specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. Wil je zelf ontdekken wat SNP Natuurreizen jou te bieden heeft? Het aanbod Wandel- en fietsvakanties in 2020 bestaat uit: lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernistrekkings en natuurexpedities, binnen en buiten Europa.

Bekijk de fietsvakanties voor 2020 op: SNP fietsreizen in 2020
 

Fiets-Fun fietsvakantie aanbiedingen in 2020

Fiets-Fun vakanties 2020

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties (ook in 2020) voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping.

Ontdek de voordelige fietsvakanties op: Fiets-Fun 2020
 

Fietsvakanties boeken 2020 bij Peter Langhout

Peter Langhout fietsvakantie boeken 2020

Een fietsvakantie van Peter langhout is heerlijk ontspannend. Kies een vakantie met een aantal kilometers per dag dat goed bij u past. En u hoeft helemaal niet enorm getraind te zijn, want er zijn genoeg routes voor de vrijetijdsfietser. U vindt hier fietsvakanties door Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en natuurlijk in eigen land. Bij elke fietsreis zijn routekaarten en bagagetransport inclusief: uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht. Geen gesjouw dus! Én, bij elk hotel staat er een ontbijt voor u klaar, zodat u fris en fruitig een nieuwe dag op pad gaat.

Bekijk de mogelijkheden voor 2020 op: Aanbod Fietsvakanties van Peter Langhout
 

fietsvakantie boeken bij KRAS

KRAS fietsvakanties 2020

Of u nu alleen reist, met z’n tweeën of gezellig in een groep. Bij KRAS vind je altijd wel een actieve vakantie die bij u past. Zo zijn er singlereizen, groepsreizen én individuele reizen voor fietsliefhebbers, maar ook zijn er bij Kras talloze mogelijkheden om bijzondere wandelvakanties te beleven. Fietst geen enkele fiets zo fijn als uw eigen tweewieler? Geen probleem! Bij Kras is het namelijk mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen op reis, lekker vertrouwd! Uiteraard is er ook de mogelijkheid om voordelig de allernieuwste toerfietsen te huren.

Bekijk alle reizen en aanbiedingen op: Kras fietsvakanties aanbiedingen