Rondreizen Gambia

Heb je altijd al een mooie rondreis willen maken door Gambia? Een uitstekende keus, dit land heeft mooie mogelijkheden voor een unieke rondreis. We hebben maar liefst 3 fantastische rondreizen Gambia voor je geselecteerd. Daarnaast hebben we ook een aantal reisorganisaties als tip voor het boeken van je rondreis in Gambia.

Koningaap - Groepsreizen en rondreizen Gambia

3 geweldige rondreizen Gambia:
Rondreis Beschrijving van de reis
8-daagse combinatiereis Beleef het echte GambiaOntspannen aan het strand van Kololi of Kotu en het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze unieke combinatiereis! Aan de kust overnacht je in een hotel in Kololi of Kotu. In het binnenland verblijf je twee nachten in de sfeervolle AbCa's Creek Lodge. Deze lodge ligt aan een uitloper (kreek) van de Gambia rivier en is de plek voor mensen die kennis willen maken met het traditionele leven op het platteland van Gambia. Maar ook natuurliefhebbers zijn hier helemaal op de juiste plek. Per fiets, boot en jeep verken je de mooie omgeving en bezoek je kleine dorpen op het platteland. Na elke activiteit is het heerlijk bijkomen in de lodge. Een unieke combinatie van cultuur, natuur en strand.
8-dg combinatiereis Fathala Wildlife ExperienceHet beste van twee werelden. Relaxen nabij het strand van Kololi en kennis maken met het wildlife van Senegal in Fathala Reserive. Tijdens deze combinatiereis overnacht je na aankomst in het knusse Kololi en tijdens een aantal avontuurlijke excursies overnacht je in het comfortabele Fathala Wildlife Lodge in Senegal. Hier maak je kennis met het Afrikaanse Wildlife tijdens een heuse jeepsafari. In het dorpje Djinack bezoek je een lokaal schooltje en leer je over de lokale cultuur. Ook staat een boottocht door de groene mangroven op het programma. Een complete Afrika ervaring en een unieke combinatie van avontuur en strand.
15-daagse rondreis Gambia & SenegalGambia en Senegal zijn de parels aan de West-Afrikaanse kust. Per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park ervaar je Senegal op haar allerbest. En ook Gambia, het kleinste land van Afrika, is echt een tropische verrassing met veel meer in haar mars dan alleen zon, zee en de goudgele stranden. Je ontdekt ongerepte natuur en prachtige binnenlanden, waar apen, krokodillen en meer dan 450 kleurrijke vogelsoorten zich uitstekend thuis voelen. Een rondreis met veel natuurlijke hoogtepunten, avontuurlijke tochten en een heuse kennismaking met het traditionele leven van de lokale bevolking.