Schitterende rondreis door Australië van 21 dagen

Ontdek Australië in vogelvlucht met onder andere een bezoek aan de drukke steden Sydney en Adelaide, de ruige Great Ocean Road en de prachtige ‘Outback’.

Extra informatie: Schitterende rondreis door Australië van 21 dagen

Tijdens deze drieweekse rondreis door Australië maak je kennis met de meest uiteenlopende landschappen en zie je alle hoogtepunten van het land. Vanuit Sydney rijden we door een uitgestrekt heuvellandschap naar het nationaal park  ‘Blue Mountains’.

Nadat we in Melbourne zijn geweest volgen we de Great Ocean Road en zien we o.a. de Twelve Apostles. Vanaf Adelaide vliegen we Adelaide, het rode centrum van Australië. Daar brengen we o.a. een bezoek aan Ayers Rock/Uluru en Kings Canyon, een kloof  in het Nationaal Park Watarrka. Vanaf Alice Springs vliegen we naar het aangename Brisbane waar deze rondreis eindigt.

Bekijk de prijzen en vertrekdata op: Djoser rondreizen
 

Djoser - rondreizen Australië

Deze vakantie wordt aangeboden door Djoser reizen

Deze organisatie biedt fantastische (groeps)rondreizen aan welke geschikt zijn voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan bijvoorbeeld alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Uiteraard bieden ze naast de rondreizen in Australië nog veel meer reizen aan naar vele bestemmingen wereldwijd.

Tip – Djoser brengt 3 brochures uit: vraag de brochures hier gratis aan
• Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd.
• Djoser wandel & fiets; groepswandel- & fietsreizen wereldwijd.
• Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis.

Bekijk alle rondreizen op de website van Djoser
 

 

Djoser is natuurijk niet de enige aanbieder van fantastiche rondreizen. Alle vakantietips heeft de beste rondreis aanbieders op een rij gezet. Bekijk onze tips op: Aanbieders van rondreizen