Singlereizen

Ben je op zoek naar een fantastische singlevakantie voor 2021? Dan ben je hier op Alle vakantietips op het juiste adres. We hebben de beste aanbieders van singlereizen voor 2021 op een rij gezet. Bekijk de mooie reizen, stedentrips en rondreizen voor singles in 2021
 

Wintersport singlereizen 2021

Tip: KRAS singlereizen 2021

Singles, ga vooral eens met andere alleenstaanden reizen. En vier samen op een ongedwongen manier vakantie, op vakantiebestemmingen waar ook ter wereld. Of je nu kiest voor een stedentrip, actieve singlereis of een rondreis, jouw singlevakantie maak je altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hierdoor is het mogelijk om prachtige steden te verkennen, unieke bezienswaardigheden te bewonderen en leer je nieuwe mensen kennen. Er is een ruim aanbod van single reizen binnen Europa én daarbuiten, waarbij de reisleiders van KRAS een onvergetelijk dagprogramma hebben samengesteld. Maar mocht je nu een dagje ‘alleen op reis’ willen, dan kan dat natuurlijk ook.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft KRAS verschillende soorten reizen voor singles, met voor ieder wat wils. Ben je graag lekker sportief bezig op vakantie? Kies dan voor een actieve vakantie. En verken de omgeving van uw bestemming al wandelend door de bergen, fietsend door de bossen of zeilend op zee. Of combineer juist eens een zonvakantie met een avontuurlijke singlevakantie, door een reis te boeken naar zonnige bestemmingen als Curaçao, Griekenland of Spanje. Zo dwaalt u door prachtige natuurlandschappen en historische steden, waarbij de zonnestralen dagelijks een glimlach op je gezicht toveren. Dat is pas genieten!

Bekijk alle mogelijkheden op: Kras singlereizen 2021
 

Rondreizen door Australië in 2021 | FOX.nl

Groepsrondreizen Singles van Fox in 2021

Op singlereis met Fox in 2021: Samen met andere singles een land echt leren kennen, dat is het uitgangspunt van al onze single reizen. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, daar gaat het om.

4 redenen om te kiezen voor een single groepsreis van fox:
1 – Zeer complete alleengaande en alleenstaande reizen
2 – Ook voldoende tijd voor optionele activiteiten
3 – Altijd de keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
4 – Begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding

Bekijk alle reizen op FOX, Single Reizen van ANWB
 

Sinlge

Fietsvakanties Singles 2021 – Aktiva Tours

Fietsen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Fietsdagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider vervoert de bagage naar de volgende overnachtingsplaats.

U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo fietsen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

Bekijk de reizen op: Single fietsreizen 2021 bij Aktivatours